torek, 21. avgust 2007

spet je večer

In spet je nočna. Na moje veliko začudenje sem fasal mini paket(dve nočni). Jah nova metla drugače pometa. No, in začuda je nocoj blažen mir. Nobenih pijanih angležev, nobenih makaronarjev, narkomanot in drugih čudakov. Prijateljic noči pa tudi ni na spregled. A so one na dopustu? A jim po njihovi ''kolektivni pogodbi'' sploh pripada. Hm, kakorkoli nihče me ne moti in to je najbolj pomembno.
Po čem si bomo zapomnili ta vikend? Po solidni pijanki nekje med medvedi, dobrem žaru, ter seveda vrnitvi Ljubota iz zapora. Ljubo je namreč v ponedeljek odslužil svojo 3 mesečno v imenu ljudstva kazen na Povšetovi. Za tiste, ki še ne veste kdo je Ljubo. Ljubo je največja legenda Šiške, ki je na enem koncertu s stojalom za mikrofon udaril uradno osebo po glavi. Trikrat. Torej, Ljubo je zopet med nami, ta teden bo užival v stvareh, ki jih na povšetovi ni bilo, potem pa naj bi se končno odpravili na turnejo. Ljubo dobrodošel nazaj!

Teden, ki prihaja ne obeta večjih pretresov in dogodkov, prevladovala bo melanholija. Poletje se bilža koncu, čas bo ža en velk flashback.

1 komentar:

arctic donkey pravi ...

dbest. ljubo, pogrešal smo te.